Különleges választék és kedvezmény az Outlet Ez+Az üzlethálózatban


Előző számunkban megismerhették olvasóink az Outlet Ez+Az üzlethálózatot, amely jelenleg három, de hamarosan négy helyszínen várja a vásárlókat különleges kínálattal. Legfőbb érdekessége, hogy akár 40-50 százalékos kedvezménnyel lehet vásárolni a szerteágazó kínálatból.

Bischoff Julianna üzletvezetőt arról faggattuk, mi a titka a nem mindennapi választéknak és a kedvező áraknak? 
– Internetes visszáru-termékeket vásárolunk fel külföldről, amiket alapos válogatás és szortírozás után újraértékesítünk az eredetinél sokkal kedvezőbb árakon. Ez tesz minket mindenki számára érdekes és vonzó üzletté, ahová ha va­laki egyszer betér, utána nem bírja ki, hogy ne jöjjön újra!

– Milyen termékeket találhatunk az üzletekben?
– Nehéz felsorolni, mert sokféle termékkört árusítunk: Női-, férfi-, gyerek- ruházat és cipő. La­kás­-kiegészítők: függöny, paplan, párna, dekorációk, ágynemű, szőnyeg. Sport­fel­sze­re­lé­sek: mo­to­ros-, kerékpáros-, deszkás- és sí- bu­kósisakok, ki­egészítők, boksz-, túra- felszerelések, hálózsákok és jóga felszerelések, illetve ed­zés­hez kiegészítők. Gyerekjátékok és ba­ba­felszerelések: babavárástól egészen óvodáskorig mindent megtalálhatnak, amire szükségük lehet a cumisüvegtől a kiságyig. Kony­hai eszközök, ház­tartási kisgépek, edénykészletek, ku­la­csok. Táskák óriási választékban: a laptop táskáktól a háti-, illetve oldaltáskán át, egészen a bőrön­dökig mindenféle méretben és formában…

– Lehetőség van megrendelésre is?
– Áru-készletünk folyamatosan változik, a meg­lepetés erejével hat ránk is, hogy mit fo­gunk kapni, így mi sem tudjuk előre. Ebből ki­fo­lyólag sajnos rendelést sem tudunk felvenni. Rengeteg termékünk egyszeri és nem ismétlődik, így vásárlóink igazán egyedi dolgokkal gaz­dagodhatnak. Szoktuk is mondani a vevőinknek, ha találnak valamit, jól gondolják meg a vásárlást, mert ha legközelebb jönnek, már nem biztos, hogy meglesz, nehogy megbánja, hogy ott hagyta…

– Új, vagy használt termékeket árulnak?
– Boltjaink polcaira 95%-ban új, sosem használt termékek kerülnek. Központi raktárunkban alapos válogatás során, kifejezetten nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy csak kifogástalan, jó minőségű darabok kerüljenek ki. A maradék 5%-ban előfordulhatnak olyanok, amiket kipróbáltak ugyan, de abszolút hibátlan termékek. Használt, kopott, nem működő árut nem árusítunk, bizományosi értékesítéssel sem foglalkozunk. Termékeink között leg­in­kább csomagolás sérült, illetve csomagolás nélküli termékek vannak, de működésük hibátlan.

– Garanciát hogyan vállalnak?
– Mivel outlet üzlet vagyunk, a garancia-vállalási kötelezettségünket is ezeken a kereteken belül tudjuk biztosítani. Amennyiben elvisznek egy terméket, de otthon kiderül, hogy hibás, nem működik, azt természetesen vissza tudják hozni hozzánk és le lehet vásárolni annak összegét. Mindig igyekszünk úgy kezelni az esetleges panaszokat, hogy mindenki elégedetten távozzon tő­lünk és ké­sőbb szívesen térjen vissza hozzánk.

– Hol lehet megtalálni önöket?
Jelenleg 3 üzletben várjuk vásárlóinkat:

– 2019-ben nyitottuk meg első üzletünket Kis­tarcsán a Szabadág út 56/a alatt a Terebess Center udvarán;
– 2021-ben Gödöllőn nyitottunk a Dózsa György út 96. szám alatt az Arzenál Üz­let­ház­ban
– majd 2023-ban Budapesten a Vá­ros­li­get­nél az Ajtósi Dürer sor 9. alatt
– Hamarosan pedig megnyitjuk legújabb bol­tunkat is Budapesten, a XVI. kerületi Cen­te­náriumi Sétányon.

Ezen felül megtalálhatnak bennünket az interneten: www.ezmegazoutlet.hu oldalon, illetve a Social media felületeken is:

Facebook: Outlet Ez+Az Kis­tar­csa/Gö­döl­lő/Városliget

Instagram: outletezmegaz_kistarcsa/_godollo/_varosliget

Tiktok: @ezazoutlet

Oszd meg, hogy mások is értesülhessenek: