Lázár Borház: Minőségi borok műanyag palackban

Napjainkban a műanyag palackok vették át a vezetést sok területen, mivel többek között olcsóbb és kényelmesebb, mint a hagyományos üveg. Ugyanez a helyzet a boroknál is, amelyeknél akár rendezvényeken nyújthat jó megoldást, ha a minőségi bor a kevésbé költséges és „törésveszélyes” palackba kerül. A Lázárborház fő profilja a minőségi borok forgalmazása, műanyag palackban is.Lázár András a Vinoricum Kft. ügyvezetője mutatja be boros vállalkozásukat olvasóinknak.

– Mikor alakult a cég?
– A vállalkozást édesapám, néhai  Lázár Sándor indította el 1997-ben. Elsőként a XV. kerületi, pestújhelyi, Bánkút utcában nyitottunk üzletet. Második boltunkat 2009-ben nyitottam Érden.

– Mennyire keresettek a termékeik?
A kilencvenes évek végétől megfigyelhető multinacionális, és magyar élelmiszer-láncok térhódításának ellenére dinamikusan fejlődik a Lázárborház. Azt hiszem, a második üzlet megnyitása és a tizenhat év magáért beszél…

– Miért tartják jónak a műanyag palackozást?
– Azért forgalmazunk ebben a kiszerelésben, mert szeretnénk olcsóbban kínálni kiváló borvidékről származó borainkat. Ez volt apám, és a Lázárborház alapgondolata. Választékunk kialakításában, bővítésében vásárlóinkra hagyatkozunk, kóstoltatjuk borainkat, hogy első kézből kapjuk a visszajelzéseket.

Ugyanaz a bor kerül 0,75-ös üveges csomagolásba is, csak így a gazdaságos kiszerelésben a vevőnek nem kell megfizetni a drága üveget, dugót, dugózárót, címkét. Ezért a literre vetített ár lényegesen kedvezőbb, és  ezért tudunk minőségi bort biztosítani mennyiségben is rendezvényekre, esküvőkre kiváló ár-érték arányban. Palackozott boraink mellett természetesen forgalmazzuk a hagyományos 0,75 l-es kiszerelést is. Karácsony közeledtével előtérbe kerülnek díszüveges boraink, amelyekből több száz félét tudunk kínálni vevőinknek, többségét előzetes rendelés alapján.

Az elmúlt 16 évben kialakult törzsvevőkör pozitív visszajelzései bizonyítják, hogy van igény a jó minőségű, megfizethető  magyar borra.

Lazar-Borhaz_logoÜzlet: Budapest, 1154 Bánkút u.11.
Érd, 2030 Bajcsy Zs. u. 90.

Elérhetőségek: Lázárborház
Üzletvezető: Lázár András
Telefon: +36 30 689 4879
E-mail: info@lazarborhaz.hu
www.lazarborhaz.hu

Oszd meg, hogy mások is értesülhessenek: