Megszépítették a gödöllői óvoda udvarát az önkéntesek

budapest_bank

Padokat, játék- és eszköztároló faházat festettek a Budapest Bank munkatársai

A gödöllői Egyetem téri Óvoda udvarában végeztek felújítási munkákat a Budapest Bank gödöllői fiókjának és dél-pest megyei Vállalati Üzletközpontjának munkatársai a Törődés Napja önkéntes akció keretében. Az eseményt a pénzintézet idén tavasszal minden eddigi rekordot megdöntve összesen 28 helyszínen rendezi meg.

A Budapest Bank nemcsak a pénzügyek terén, hanem a társadalom és a környezet javítását célzó kezdeményezések kapcsán is fontosnak tartja a felelős gondolkodást. Az önkéntességnek nagy hagyománya van a banknál: ennek jegyében rendezik meg a Törődés Napja programsorozatot másfél évtizede, évente két alkalommal. Az akciók a gyermek- és ifjúsági, valamint oktatási és egészségügyi intézmények támogatását, a helyi lakosok életkörülményeinek és környezetének javítását célozzák, és segítséget nyújtanak a különböző civil kezdeményezések megvalósításához. A bank munkatársai által végzett kétkezi munkán túl a pénzintézet anyagilag is hozzájárul a munkálatokhoz.

„A tavalyi sikeres első akció után a dél-pest megyei Vállalati Üzletközpont és gödöllői fiók munkatársai is izgatottan várták az idei önkéntes eseményt. Ez alkalommal is az Egyetem téri Óvodába látogattunk el, ahol az intézmény udvarának padjait, illetve játék- és eszköztároló faházát festettük le. Munkatársaink nagy lelkesedéssel végezték a munkákat, reméljük, hogy a gyermekeknek is tetszeni fog a végeredmény” – mondta Gombosné Balog Magdolna, a dél-pest megyei Vállalati Üzletközpont vezetője.

A Budapest Bank társadalmi felelősségvállalási stratégiájában kiemelt helyen szerepel a pénzügyi tudatosság, a kultúra és szellemi élet, az oktatás fejlesztése, valamint a szociálisan hátrányos helyzetűek támogatása. A „Budapest Bank Budapestért” és a „Budapest Bank az Oktatásért és a Magyar Pénzügyi Kultúráért” Alapítványokkal, valamint a „Budapest Bank Békéscsabáért” Programmal az elmúlt 24 évben összesen mintegy 900 millió forinttal támogatta a közérdekű kezdeményezéseket.

Oszd meg, hogy mások is értesülhessenek: