NYELVOKTATÁS BEVÁLT MÓDSZEREKKEL

Azoknak, akik valódi nyelvtudást szeretnének…
Nyelvtudás nélkül manapság csak egy zárt világban élhetünk, ahol nincs sok lehetőségünk. Nyelvtudás birtokában azonban ajtók, sőt világok nyílhatnak meg előttünk. A nyelvtanulás folyamata, időigényessége talán sokakat elrémiszt a beidegződött rossz tanulási szokások miatt.
Ideje azonban váltani és új módszereket megismerni.

Nyelviskolánk sok éves tapasztalattal, minősítésekkel és akkreditációkkal a háta mögött ismeri azt a módszert, mellyel több ezer tanuló szerzett nyelvtudást és sikeres nyelvvizsga bizonyítványt.
Saját oktatási stratégiánk, jól felépített tanmenetünk hozzájárul ahhoz, hogy tanulóink eredményekhez jussanak rövid időn belül.
Exkluzív létszámú csoportjaink (max.6 fő) nyugodt, kellemes környezetben, tapasztalt oktatókkal tanulhatnak. Intézményünk akkreditált vizsgahely is egyben így, akik minket választanak helyben tehetik le az általuk választott nyelvvizsgát is.

Módszereink a korai kommunikáció és interakció elvén működve hozzák meg a sikereket már pár héten belül. Nálunk a társalgási feladatok már kezdő szintről elindulnak, így tanulóink nem félnek megszólalni egy adott idegennyelven, hisz ez az oktatásunk alapja.

A nyári időszakban intenzív kurzusokkal várjuk azokat az érdeklődőket, akik szeretnének sikerélményeket szerezni és mihamarabb megszólalni angolul, németül, spanyolul vagy éppen olasz nyelven.

metisz-nyelviskola7

Métisz Nyelviskola és Nyelvvizsgahely

NYÁRI KÍNÁLATUNK:
2 hetes ‘turbó’ tanfolyamok   24 tanóra/2 hét H+Sz+P de.
2 hetes kommunikatív tanfolyamok 24 tanóra/2 hét H+Sz+P de.
2, 3 hetes nyelvvizsga-felkészítők H-P de., napközben, du.
1 hetes nyelvi napközik gyerekeknek

Tanfolyamainkat turnusokban indítjuk, folyamatosan, egész nyáron.

Részletek a honlapunkon: www.metisz.hu
Elérhetőségek: Bp., 1161 Hősök tere 6. T.:405-3542   Nyitva tartás: H-P 8.00-20.00

metisz

Métisz Nyelviskola Budapest XVI. kerület – Hősök tere