Minden KÖR-be jár

 Meg kell tapasztalni mindent az Anyagban is. A negatív és a pozitív státuszt is mindenben. Először testünk működésében. Csak saját tapasztalataimról tudok írni. Nekem meg kellett tapasztalnom minden egyes belső szervem alul- és túlműködését is. Egyik végletet és a másikat is. Hogy a kezdetet össze lehessen kapcsolni a véggel ebben is, és minden kiegyensúlyozódhasson.

kalachakra_mandalaMinden KÖR-be jár. Ami pozitívan kezdődik, negatívan ér véget, és fordítva.
A kör kezdőpontjához képest félúton rövid időre megélhetjük az egyensúlyt, míg egyik oldalról átváltunk a másikra. De a valódi egyensúly csak a kezdőpont és a végpont összekapcsolódásával jöhet létre. És ezt csakis az Istenben való bizalmunk és hitünk ereje kötheti össze, és a végtelen szeretet, ami a szívünkben van.

Ha már megtanultuk irányítani testünk anyagát, vagyis megéltük mindkét végletet, és kiegyensúlyozódtunk, az Anyag többi részét is fogjuk tudni irányítani. Vagyis megélhetjük mindenben a Teljességet, és az EGÉSZ-séget.

Amíg testem tüneteivel voltam elfoglalva, beleragadtam a részekbe. Amíg a hiányzó dolgokat igyekeztem pótolni, egyik hiányból a másikba estem, mert a részekre koncentráltam. De ha az EGÉSZ-re figyelek, csak akkor leszek EGÉSZ-SÉGES.

Amíg a betegségre koncentráltam, és meg akartam gyógyítani magamat, mindig más betegség jött elő. De amikor elkezdtem az egészségre figyelni, csodálkozva láttam, hogy a betegség elkerül.

A test védelmi rendszerét, az immunrendszert megerősítve képessé válik minden betegség legyőzésére. Szervezetünk jól ki van találva. Meg tudja gyógyítani önmagát. Nem gyógyszerektől gyógyul meg, az csak a tüneteket tudja elnyomni. Igazából a szeretettől gyógyul meg. Önmaga szeretetétől.

Ha bízom benne, ha szeretem, ha hiszem, hogy képes mindenre a testem, meg is fogja tudni csinálni. Szív és elme együtt kell dolgozzon a testen-lelken, hogy a szellem egyben tarthassa. A léleknek be kell töltenie, a szellemnek áthatnia a testet, hogy EGÉSZ-SÉG lehessen.

A Szeretetnek s a Fénynek a test anyagát is át kell mosnia, hogy a test is betölthesse azt, amire el van rendelve.

Istentől elszakadtunk, és visszatérünk hozzá. Részekre szakadt bennünk minden, így beteggé lett, elhangolódott. Most újra megtalálja Istent bennünk minden, és ezáltal minden másra is rátalálunk, ami teljességet hoz életünkbe.

Így zárul be a KÖR.

– Philippa –