Outlet Ez+Az Gödöllő 

Mindenki Outletje vagyunk! – Vigyázat! Függőséget okozunk!!!

Annak, aki esetleg még nem ismer bennünket és nem járt még egyik boltunkban sem, szeretnénk bemutatkozni: Mi vagyunk a legújabb hobbid!
2019-ben nyitottuk meg első üzletünket és raktárvásárunkat Kistarcsán, a Szabadság út 56/a szám alatt a Terebess Center udvarán.
2021-ben egy gyönyörű 220 m2-es üzletet Gödöllőn, a Dózsa György út 96. szám alatt az Arzenál Üzletházban, majd 2023 márciusában a Városligetnél az Ajtósi Dürer Sor 9 szám alatt nyitottuk meg a legújabb boltunkat.

Külföldi webáruházak visszárú-termékeit értékesítjük újra outlet kereteken belül, az eredeti, bolti áraknál jóval olcsóbban: -40% -50%-os árakon. Fontosnak tartjuk kiemelni, hogy minőségi, márkás termékeket forgalmazunk; termékeink köre rendkívül széles skálán mozog, árusítunk: Női, férfi és gyerek ruházatot, cipőt, táskát, lakáskiegészítőket, háztartási felszerelést, kisbútorokat, kisállat-kellékeket, telefon-, és tablet tokokat, drogéria termékeket, babafelszerelést, kreatív-kézműves termékeket, játékokat, szerszámokat, sportfelszereléseket, tehát MINDENT IS!!!
95%-ban új, sosem használt termékek kerülnek ki a polcainkra, 5%-ban előfordulhat kipróbált állapotú is. Termékeink között sok a csomagolás sérült, illetve csomagolás nélküli termék, azonban ez a működésüket nem befolyásolja.
Naponta megújuló árukészlettel és folyamatos akciókkal várunk mindenkit 0-99 éves korig.
Reményeink szerint üzletlistánk évről évre bővülni fog, ezért továbbra is keressük a potenciális üzlethelyiségeket és Franchise partnereinket, hogy egyre több emberhez juttathassuk el ezt a páratlan vásárlási lehetőséget: OLCSÓN – MINŐSÉGIT!

www.ezmegazoutlet.hu / Facebook: Outlet Ez+Az Kistarcsa/Gödöllő/Városliget
Instagram: outletezmegaz_kistarcsa/_godollo/_varosliget

X

Oszd meg, hogy mások is értesülhessenek: