Paranormális terápiák Auraterápia – a láthatatlan színvilág

Az aura egy egyetemes energiamező. Az ember fizikai testét körülvevő és átható fénylő testként írható le, mely jellegzetes sugárzást bocsát ki. Az aura 7 rétegből áll, sőt meditatív látással láthatók a 7. rétegen túli rétegek is. Ezek a rétegek kapcsolódnak a 7 csakrához is.

 aura foto

Diagnosztika

Mivel az aura kapcsolatban áll a csakrákkal, ezért a csakrák diagnosztizálásával egybeköthető az aura diagnosztizálása is. Erre sok módszer van, pl. inga lengésének figyelése a csakra sugárterében. Ezzel a módszerrel megállapítható a csakra helyes vagy helytelen forgásálla­pota, elakadt energiák és blokkok jelenléte, stb.  Az auradiagnosztikát látással végzik. Ez egy képesség, ami tanulható, és fejleszthető. Az aurában változás áll be ha betegek vagyunk,  sőt, érzéseket /harag/, valamint tudatmódosító szerek használatát is látni lehet.

Auragyógyászat

Az egyén aurája kölcsönhatásban áll a környezetével. Ezért, az egyén aurájának állapota utalhat a test fizikai-pszichikai állapotára is. A terapeuta az aura regenerálását (tisztítását, befoltozását, záródás felnyitását stb.) végezheti „szín beültetésével” vagy „kiegészítő színnel való kezeléssel”. Persze ezt nem szó szerint kell érteni, mivel „energiapótlást”, illetve „energiaszint-korrek­ciót” jelentenek. A kezelés leggyakrabban a paciens aurájának érintésével vagy igézésével történik, saját energia átadással vagy külső energia közvetítéssel. /Lásd Reiki/ Az auragyógyítás egyik érdekessége az, hogy az aurában benne vannak az előző életekben benne maradt sérülések is. Legtöbb mai bajunknak ezek a fő okozói. Ezeket a sérüléseket el lehet távolítani.

                                                                                                    Kezelés alatt                                                                                        

Lab

Fontos itt is a beteg nyugalmi helyzetbe kerülése a terápia megkezdése előtt. A terapeuta ezután diagnosztizál, megnézi az auránkat, beazonosítja a kezelendő részeket, és restaurálja azokat. Segíti az eljárást, ha közben meditál a beteg, de van aki interaktív kommunikációt használ a gyógyítás közben. Viszont a Reikivel ellentétben, a hit nagyban meghatározza a kezelés eredményességét, mivel a gondolataink, képzeleteink is megjelennek az auránkban.

Végül egy Stuart Chase idézettel zárnám a cikket, miszerint:

“Azoknak, akik hisznek, nem kell bizonyíték, azoknak, akik nem hisznek, nem létezik bizonyíték.”

Oszd meg, hogy mások is értesülhessenek: