Segítünk szülővé válni – Új meddőségi központ nyílt Budapesten!

A Reprosys Termékenységi Központ a meddőségi problémák kivizsgálása és kezelése területén kíván egyénre szabott megoldásokat kínálni az arra rászorulóknak, várólista nélkül, a magánellátás keretei között.
Gyermektelenség, meddőség: fájdalmas stigma. Sok tekintetben betegségnek tekinthető, más vonatkozásaiban az életminőséget jelentősen rontó testi-lelki állapot. A fejlett világban a gyermeket vállalni kívánó párok 10-15 százaléka küzd vele, arányuk egyre növekszik. Jó hír, hogy megfelelő életmód, életvitel mellett, szakszerű kivizsgálást követően a meddő párok több, mint kilencven százaléka számára van elérhető segítség a kívánt gyermekáldás érdekében.

Reprosys Termékenységi Központ a meddőségi problémák kivizsgálása és kezelése területén kíván egyénre szabott megoldásokat kínálni az arra rászorulóknak, várólista nélkül.

Központunkban a segítséget igénylő párok mindkét tagjának teljes körű kivizsgálását elvégezzük, a segítségnyújtás lehetőségei a legegyszerűbb szóbeli tanácsadástól kezdve a mesterséges megtermékenyítés legbonyolultabb változatáig rendelkezésre állnak.
A Reprosys Termékenységi Központban a legmodernebb technológia, vezető munkatársaink több évtizedes tapasztalata, az igényes, barátságos környezet és a professzionális csapatmunka mind azt a célt szolgálják, hogy pácienseink idejével, egyéni igényeivel is jól gazdálkodva minden olyan hatékony segítséget megadhassunk, ami az ő érdekeiket szolgálja – miközben semmi felesleges nem történik.
A Reprosys Termékenységi Központról bővebben tájékozódhat a www..hu weboldalon.

Oszd meg, hogy mások is értesülhessenek: