Szakképzés és továbbképzés

planet_oktatasSramkóné Kis Magdolna vezetőt arra kértük, mutassa be oktatási intézményüket. A Plánet Oktatásszervező és Termékelőállító Kft-t 1999-ben alapítottuk. A 100 %-ban magyar tulajdonban lévő cégben munkatársaimmal együtt, több tíz éves oktatási múlttal, a szakképzésben és felnőttképzésben eltöltött eredményes évek tapasztalataira építve, azt a célt tűztük ki, hogy Budapesten és környékén élő munkavállalókat – az élethosszig tartó tanulás eszméjének jegyében – a munkaerőpiacon jól használható piacképes szaktudás és szakképesítés megszerzésében támogassuk.
Fő tevékenységi területeink: szakképzés és továbbképzés egyéni jelentkezők, vállalatok és intézmények számára, illetve vizsgaközpont működtetése. Akkreditált felnőttképzési intézményként specializált területünk a kereskedelmi és a vendéglátó ipari szakképesítések megszerzésére irányuló OKJ-s képzések szervezése, oktatása, vizsgáztatása. A fenti szakterületek képzési igényét igyekszünk kielégíteni az alapfokútól, az emeltszintűig. Kínálatunkban a bolti eladó, bolti pénztáros, kereskedő boltvezető és bolti hentes tanfolyamok mellett a szakács, cukrász, pincér szakma elsajátításra van elsősorban lehetőség, amelyek gyakorlati elsajátításához jól felszerelt oktató kabinetek, tanműhelyek állnak rendelkezésre. Részleteket honlapunkon (www.tanfolyamok-kepzesek.hu) talál.

Központunk Budapesten, a Bosnyák téren, jól megközelíthető helyen található, de igény esetén az ország bármely pontján szervezünk tanfolyamokat. Fontosnak tartjuk, hogy a fővárosi agglomerációban élők helyben szerezhessenek elhelyezkedésükhöz szükséges szakképesítéseket, így csoportos megrendelés esetén cégünk az időpontokat és helyszíneket a megrendelői igényekhez is tudja igazítani.
Tanárainkat a szakterületek legjobb képviselőiből választottuk ki, különös hangsúlyt helyezve a szakmai tapasztalatra és elkötelezettségre. A gyakorlati ismeretek elsajátításában a térség gazdálkodó szervezeteinél van lehetőség. A gyakorlati képzőhelyek minden tekintetben megfelelnek a jogszabályi és technikai követelményeknek, biztosítva a legmodernebb technológiák és módszerek megismerését.
Munkánk során az eredményes vizsgára történő felkészítés mellett a gyakorlatban hasznosítható ismeretek, készségek elsajátíttatása iránti igény vezérel bennünket.

Oszd meg, hogy mások is értesülhessenek: