Több mint 150 étterem kulináris kavalkádja!

Az Országos Étterem Hét őszi rendezvényére már most lehet asztalt foglalni, ahol több mint 150 étterem kínál különleges, fix árú menüsorokat az október 5. és 15. közötti időszakban.

Az idei őszi Étterem Hét kínálata rendkívül gazdag, és több mint 150 étterem vesz részt a programban. A vendégek számos különböző konyha ízeit kóstolhatják meg, beleértve az indiai, japán, libanoni, grúz, török, mexikói, francia, olasz és spanyol konyhát is. Az éttermek olyan előnyös árú menüsorokat kínálnak, amelyek között megtalálhatók a glutén-, laktóz- és cukormentes fogások is, valamint vegetáriánus vagy vegán lehetőségek is elérhetők.

Az éttermek három árkategóriában kínálnak három- vagy négyfogásos menüket. A top kategóriában az ár 5900 forint, a prémium kategóriában 7900 forint, míg az exkluzív kategóriában 9900 forinttól kezdődik, szervizdíjjal együtt. A foglalásokat a www.etteremhet.hu weboldalon lehet előzetesen elvégezni.

Az esemény résztvevői között számos neves étterem található, amelyek a magyarországi éttermek között a legjobbak közé tartoznak, vagy Michelin ajánlással rendelkeznek.

Az ételkészítés során a séfek különleges alapanyagokat használnak, például homárt, polipot, szarvasgombát, prémium kecskesajtot, nyulat, őzet, szarvast, vaddisznót, bivalyt és muflont. A menük között szerepel majd olyan ínyencségek, mint a pho leves, a ramen leves, a báránygerinc, a spanyol véres hurka, a Szent Jakab kagyló, valamint a rákraguval töltött tintahal, az ördöghal, a burgundi csiga vagy a grillezett fürj.

Az Országos Étterem Hét eseményét a DiningCity szervezi meg 2011 óta, azzal a céllal, hogy minél több ember megismerhesse a hazai prémium kategóriás éttermeket. Az esemény évente kétszer, tavasszal és ősszel kerül megrendezésre.

Oszd meg, hogy mások is értesülhessenek: