Category: Gasztro

3 Koma – pálinka bérfőzés Mogyoródon

Bérfőzdénket az olyan kistermelőknek ajánljuk, akinek 100-200-300 liter gyümölcscefréje keletkezik, és fontos számukra, hogy 100%-ig biztosak legyenek abba, hogy a saját pálinkájukat isszák. A pálinka...

Új helyszínen a III. Budapesti Halfesztivál

Harmadik alkalommal kerül megrendezésre 2015. február 19 és 22. között a Budapesti Halfesztivál. Érdekesség a fesztivál történetében, hogy az érdeklődők számának növekedése miatt eddig minden évben...

Mi került a desszertes tányérokra régen és ma

Visszasírod a színezett cukorba áztatott ’90-es éveket, vagy egész nap designcukrászdákban portyáznál? Garantáltan nyálelválasztó összefoglaló az elmúlt negyed század édességtrendjeiről, és arról, hogy mit jósolnak...

Kistarcsa- Nosztalgia Étterem

A jó étterem nem csak vonzza a vendégeket, de visszatérésre is ösztönzi. Egy kellemes ebédért, vagy vacsoráért a legtöbben szívesen megtesznek nagyobb távokat is.  Az...