Magas színvonal, kiváló borok a XIX. Egri Borvidéki Borversenyen
Az elmúlt évekhez hasonlóan idén is kiváló borászatok magas minőségű borai gyűltek össze az Egeri Borvidéki Borversenyen, amelyet immár 19. alkalommal rendezett az Egri Borvidék...
Az elmúlt évekhez hasonlóan idén is kiváló borászatok magas minőségű borai gyűltek össze az Egeri Borvidéki Borversenyen, amelyet immár 19. alkalommal rendezett az Egri Borvidék...
Bérfőzdénket az olyan kistermelőknek ajánljuk, akinek 100-200-300 liter gyümölcscefréje keletkezik, és fontos számukra, hogy 100%-ig biztosak legyenek abba, hogy a saját pálinkájukat isszák. A pálinka...
Kilónként százezer euróba, vagyis több mint harminc millió forintba kerül az arannyal dúsított kaviár, amelyet egy albínó tokhalféle ikrájából készít egy salzburgi halkereskedő.
Harmadik alkalommal kerül megrendezésre 2015. február 19 és 22. között a Budapesti Halfesztivál. Érdekesség a fesztivál történetében, hogy az érdeklődők számának növekedése miatt eddig minden évben...
A sztárséfek londoni éttermeit túl drágának tartja és néhányukat a legrosszabbak közé sorolja egy brit étteremkalauz, amely szerint a hírességek inkább az étteremláncaik terjeszkedésével, mintsem...
Visszasírod a színezett cukorba áztatott ’90-es éveket, vagy egész nap designcukrászdákban portyáznál? Garantáltan nyálelválasztó összefoglaló az elmúlt negyed század édességtrendjeiről, és arról, hogy mit jósolnak...
Ezerszáz fontba, vagyis átszámítva nagyjából 432 ezer forintba kerül a világ legdrágább hamburgere, amelyet egy londoni étterem séfje készített el a világ legkiválóbb minőségű és...
Napjainkban a műanyag palackok vették át a vezetést sok területen, mivel többek között olcsóbb és kényelmesebb, mint a hagyományos üveg. Ugyanez a helyzet a boroknál...
A jó étterem nem csak vonzza a vendégeket, de visszatérésre is ösztönzi. Egy kellemes ebédért, vagy vacsoráért a legtöbben szívesen megtesznek nagyobb távokat is. Az...
A közös étkezések és főzések mindig összehozzák az embereket és központi szerepet töltenek be a családok életében. A Jar Platinum „Vedd fel a kesztyűt!” receptversenye...